Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban ismételt kérdéseket, hogy segítségedre legyünk döntésedben, természetesen, ha valamire nem kaptál választ vagy egyedi igényed van, keress minket bizalommal, segítünk az összes kérdésed megválaszolásában! 


Mennyi időre bérelhetem ki a jakuzzit? 

  • Minimális bérleti idő 24 óra, de csomagban kedvezőbb áron 3 napra is ki tudod bérelni a medencét, hétköznapra és hétvégére egyaránt. Csomag ajánlatainkat megtalálod honlapunkon. Egyedi bérlés hosszabb időre is lehetséges, ezzel kapcsolatban keress minket és segítünk! 

Mely területeken érhető el a szolgáltatás? 

  • Jelenleg a nyugat-Magyaroszági régióban és Pest megyében érhető el a szolgáltatásunk, ezen belül Veszprém és Fejér megye  területén kiszállítási és telepítési díjat sem kell fizetned, a szállítási és telepítési díjat tartalmazza a bérleti díj. A régió többi megyéjében egyszeri telephelyünktől 100Ft/km telepítési díjat számolunk fel a bérleti díjon felül. Szolgáltatásunk a kelet magyarországi régióban jelenleg nem elérhető, de folyamatosan terjeszkedünk, nézz vissza hozzánk később! 

Hány fokos a medence és telepítés után mikor tudom elkezdeni használni?

  • Amennyiben lehetőség van meleg vízzel tölteni a helyszínen a medencét, abban az esetben a telepítés után akár azonnal birtokba is veheted, ha csak hideg víz áll rendelkezésre az sem gond, mivel a jakuzzi beépített fűtéssel rendelkezik, így óránként +2°C - +4°C melegszik a víz, telepítés helyétől (kültér vagy beltér) függően. Azonban figyelembe kell venned, hogy ekkor a maximális 40°C vízhőmérséklet eléréséhez néhány órára szükség van. Így a telepítés után minimum 4 óra kell a kellemes vízhőmérséklet eléréséhez. 

Mennyi vízre van szükség a feltöltéshez? Kell cserélni a vizet? 

  • Medence típustól függően 600 - 800 liter feltöltés igényel, de a feltöltés mennyisége függ attól is, hogy 2-en vagy 4-en szeretnétek használni a pezsgőfürdőt. A feltöltés után a vizet nem kell cserélned, mivel beépített szűrő rendszerrel rendelkezik minden jakuzzi. A medencédet egy teljes új szűrőbetéttel kapod meg minden esetben. A szűrőbetét gondoskodok arról, hogy a bérlés teljes időtartama alatt a vized kristálytiszta maradjon. A szűrőrendszer segítségével a jakuzziban lévő teljes vízmennyiséget a vízforgató rendszer óránként kb. 3-szor átszűri így eltávolít minden szilárd szennyeződést. 

Mennyiben kerül nekem a jakuzzi víz és villany fogyasztása? 

  • Ez a költség területenként eltérő mivel országosan különböző áram és víz díjak jellemzőek, de általánosságban  elmondható, hogy területtől függően egy feltöltés kb. 1.000Ft díjat jelenet a vízszámlán, a medence                      áram fogyasztása pedig átlagosan kb. 50Ft/óra költségre tehető. 

Mire van szükségem az üzemeltetéshez? 

  • Csupán egy hagyományos 230V konnektorra, kültéri telepítés esetén amennyiben nincs a közelben konnektor, gondoskodunk a hosszabbításról. Továbbá egy normál víz csapra, amely lehet konyhai, fürdőszobai, de akár kerti csapról is megoldjuk a feltöltést. 

A medence tiszta állapotban kerül hozzám? 

  • Nagyon szigorú szabályok szerint fertőtlenítjük a jakuzzikat. 3 lépcsős fertőtlenítést alkalmazunk, először 3.2bar nyomással forró gőztisztítást végzünk, 95°C gőzzel magas nyomáson. Következő lépcsőkben a medence teret egy semleges kémhatású bőrbarát folyékony fertőtlenítővel sterilizáljuk, végül a medence testet is fertőtlenítjük. Utolsó lépésként elhelyezünk egy teljesen új szűrőbetétet a vízforgató rendszerben.   

Mekkora helyre van szükségem a telepítéshez? Milyen padlózatra telepíthető? 

  • A telepítéshez 2,5*2,5 méter hely elegendő. Padlózat kapcsán nincsenek kikötések, csupán vízszintes terület szükséges. A beüzemelést egy speciális szőnyegre végezzük, melyet a telepítés során elhelyezünk a medence alatt, ez biztosítja a pezsgőfürdő stabilitását. 

Mennyi idő a jakuzzi telepítése? Kell bármit csinálnom előtte? 

  • A telepítés átlagosan 50 perc. Csupán a medence helyét kell meghatároznod, áram forrást és vízvételi lehetőséget kell biztosítani, kollégáink minden mást elvégeznek.