Megrendelés

Szolgáltatás megrendelése

A legjobb döntést hoztad! Üdvözlünk az otthoni wellness világában! Tájékozódj a megrendelés menetéről! 

Megrendelés menete:

1. Megrendelő felület

  • Kattints a szolgáltatás megrendelése gombra. Ezután betöltődik a megrendelő felületünk melynek segítségével megadhatod a medence telepítésének helyét, telefonszámodat melyen elérhetünk, számlázási adataidat, továbbá a megrendelés során megadhatod a telepítés kívánt időpontját is és, ha szeretnél választhatsz tematikus csomagjaink közül! 

2. Rendelés véglegesítése

  • A megrendelésed elküldése után rendszerünktől egy automatikus visszaigazolást kapsz e-mailben a rögíztett időpontról, ezután kollégánk felveszi veled a kapcsolatot telefonon, így ha bármi kérdésed vagy kérésed még felmerül akkor a telepítés előtt ezt még egyeztetni tudod velünk. Egyeztetünk veled a telepítés kíván időpontjáról, amennyiben rendelkezésre áll szabad jakuzzi a kiválasztott időpontban abban az esetben véglegesítjük megrendelésed és véglegesítjük a telepítés pontos időpontját. Ezután a megadott e-mail címedre megérkezik a választott csomag díjáról készült díjbekérő, melyet bankkártyával, OTP és MKB SZÉP kártyával a kártyád összes zsebéből fizethetsz. 
  • OTP SZÉP kártyás fizetés: OTP SZÉP kártya összes zsebéből is fizetheted a szolgáltatási díjat miután megkaptad a díjbekérőt. OTP SZÉP kártya fiókban az előlegfizetés során Előlegfizetés -> Elfogadóhely neve -> Bakonyrun elfogadóhely keresése. Fontos, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel a nevedet mellyel beazonosíthatunk.
  • MKB SZÉP kártyás fizetés: MKB SZÉP kártya összes zsebéből fizetheted a nevezési díjat miután megkaptad a díjbekérőt a szolgáltatási díjról. Előrefizetés azonosítónk: 354407, melyet a fizetés során meg kell adnod. Kérjük, hogy a megrendeléskor megadott e-mail címed add meg a fizetés során. 

3. Telepítés napja 

  • A telepítés napján értesítünk a várható érkezésünk időpontjáról. A telepítést megkezdjük a helyszínen mely jellemzően 45-60 perecet vesz igénybe. A jakuzzi kezelőfelületét bemutatjuk, a medencét szakszerűen üzembe helyezzük és ellátunk minden hasznos információval. Amennyiben tematikus csomagot is választottál abban az esetben a medence körülötti területet berendezzük Neked a csomag alapján. A bérleti szerződést digitálisan kell aláírnod, ezzel véglegesítjük bérleti időtartamot és a bérleti szerződést. Természetesen a telepítés során mindent elvégzünk helyetted! 

4. Elszállítás napja

  • Az elszállítás napján értesítünk a várható érkezésünk időpontjáról, a jakuzzit szétszereljük, fertőtlenítjük és elszállítjuk, Neked semmi teendőd nem lesz.